Polcirkelmys med familjen

Ta med familjen till ett oförglömligt äventyr till Jokkmokk och det arktiska Sverige.

Upplev stjärnhimlen krispigt klar med norrskensmagi dansande ovanför er säng.

Njut av god lokal matkultur ute i naturen.


Besök en magisk värld där du möts av renkalvarnas råmanden i vinternatten. Känn de starka banden mellan kultur och natur när Anna bjuder hem dig för att dela med sig av sitt livsöde. Blunda och kryp längre ner i det varma renskinnet när isvindarna smeker din kind och skoterkälken flyger fram över isar och genom snöklädda skogar. Var beredd på att häpna när glasigloon som är nattens fristad dyker upp mitt i naturen och en kock presenterar nordens smaker komponerade i en 3-rätters meny vid lägerelden. Upplev ren och skär magi när du ligger i din varma säng och ser norrsken dansa över himlen, ackompanjerad av vintergatans miljarder glittrande stjärnor. Lyxa med frukost på sängen och en hälsobringande cryotherapy med is, vatten och bastutält. Väl tillbaka i Jokkmokk finns det möjlighet att besöka Ájtte Fjäll- och samemuseum, en oförglömlig upplevelse för hela familjen. 


Vill ni förlänga och anpassa er vistelse finns det möjlighet att skräddarsy det mesta. Komplettera din vistelse med en snöskotersafari, hundspann eller varför inte en snöskovandring genom det vara vita vinterlandskapet. I paketet ingår: En natt i glasrum, frukost, 3 rätters “dinner on the river”, skotertransfer och ett möte med renskötare och renar. Paketet är tillgängligt från december 2021 till mars 2022 med reservation för ändringar. Paketet går att komplettera med extra nätter och övriga aktiviteter.

 

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.